Skip to main content
Ervaring...

Weer met een nieuwe blik naar elkaar kijken

Wij hebben een sterke en zeer typische familieband die doorspekt is met rolpatronen, codes, maar ook met veel humor. Niet altijd makkelijk te ontcijferen voor buitenstaanders en dus voorwaar geen makkelijke opgave voor facilitators Albert en Annemarie. 

Zij hebben dat fantastisch gedaan door op een onnavolgbare wijze heel effectief te faciliteren – en soms zelfs actief te interveniëren – in onze gesprekken zonder dat dat de familiale intimiteit verbrak of het op een andere manier verstorend werkte. Zij waren in zekere zin zeer aanwezig, maar tegelijkertijd ook weer plezierig onzichtbaar. Het sleutelwoord voor mij daarbij is de veilige omgeving die zij daardoor voor ons hebben weten te scheppen. Terugkijkend was dat zonder hen niet goed mogelijk geweest.

Vanzelfsprekend zijn de sessies maar een begin geweest en is er nog veel werk aan de winkel. Het heeft ons fantastisch op weg geholpen om weer met een nieuwe blik naar elkaar te kijken en ik kijk er met zeer veel plezier op terug.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.