Individuen

Top Family Care is er voor individuen in elke levensfase. Mensen die hun leven op de rit hebben, maar tijdelijk in de privésfeer tegenslag ervaren. Onverwachte heftige gebeurtenissen, zoals ontslag, echtscheiding, familieruzies of een overlijden kunnen namelijk een forse impact hebben. 

In dit soort situaties is externe ondersteuning zeer welkom. Onze Family Care coaches kunnen u gedurende een korte of langere periode bijstaan. Met als doel gedragsverandering of een nieuw perspectief te creëren. Voor u, voor uw partner, (studerende) kinderen, of een familielid. 

Ook begeleiden wij mensen met persoonlijke ontwikkeling vraagstukken zoals wie ben ik, waar sta ik, waar wil ik naar toe en hoe overwin ik dit.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Variërend van coaches, psychologen, organisatie adviseurs, mediators en juristen. Afhankelijk van de casus kunnen één of meer disciplines worden ingezet. Wij begrijpen zowel de interpersoonlijke als de zakelijke context en dynamieken binnen familiebedrijven en families met vermogen. Evenals de uitdagingen waar je als individu of in een relatie tegenaan kunt lopen.

meer over onze coaches