Familierelaties

Top Family Care is er voor familie- en liefdesrelaties in elke levensfase. Een goede relatie met de mensen waar we om geven is het fundament van ons menselijk bestaan en onze gezondheid.

We hebben affiniteit met en jarenlange ervaring in het begeleiden van (vermogende) families en relaties in de privésfeer. Door een veilige omgeving te creëren, komen open en eerlijke gesprekken tot stand. In een sfeer van vertrouwen houden wij de spiegel voor. Wij helpen de angels op te sporen en gaan samen op zoek naar de vragen die men niet zo snel aan elkaar stelt. Vragen die essentieel zijn om weer in verbinding te komen en de weg naar passende oplossingen vrij te maken.

Ons team van ervaren coaches is gespecialiseerd in het ontwarren van de onderlinge (verstoorde) dynamieken om vanuit daar tot nieuwe verbindingen en versterking van de familie- of liefdesband te komen.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Variërend van coaches, psychologen, organisatie adviseurs, mediators en juristen. Afhankelijk van de casus kunnen één of meer disciplines worden ingezet. Wij begrijpen zowel de interpersoonlijke als de zakelijke context en dynamieken binnen familiebedrijven en families met vermogen. Evenals de uitdagingen waar je als individu of in een relatie tegenaan kunt lopen.

meer over onze coaches