Wij begrijpen familiedynamieken

Top Family Care heeft een multidisciplinair team van professionals met een breed scala aan ervaring. Ieder van ons heeft een stevige reputatie in het werken met dynamieken gerelateerd aan familie, intieme relaties, kinderen, familiebedrijf of -bezit. 

Wij begrijpen de druk, emoties en de verantwoordelijkheid die binnen families, relaties en familiebedrijven heerst. Ons team van ervaren familie coaches is gespecialiseerd in het helder krijgen van de onderlinge (verstoorde) familie dynamieken om vanuit daar tot nieuwe verbinding en versterking van de familiebanden te komen.

Albert Hietink

Albert Hietink

Partner & Coach

Albert is binnen Top Family Care actief als coach, trusted advisor en procesbegeleider en koppelt zijn rijke levenservaring en sterke intuïtie aan de actuele kennis van methodieken. Hij luistert met zijn ogen en zijn hart, maakt contact door associatie. Een onverwachte, rake vraag kan soms meer blootleggen dan een model. Bij het aanspreken van de potentie in een persoon blijkt dat regelmatig doorslaggevend voor succes. Albert is gedreven om het optimale uit een ander te halen. Hij is Professional Certified Coach bij de International Coach Federation (ICF).
Lees meer over Albert
Annemarie Snoeck

Annemarie Snoeck

Coach

Kenmerkend voor Annemarie is de betrouwbare, solide basis in haar coaching. Ze combineert diepte en lichtheid, ratio en gevoel, intuïtie en fysieke gewaarwordingen; al naar gelang passend of nodig om helderheid en weer perspectief te krijgen in een vastgelopen situatie. Annemarie is Master Certified Coach en Mentor Coach bij de International Federation (ICF).
Lees meer over Annemarie
Nick Oostenbroek

Nick Oostenbroek

Vertrouweling met een toolbox

Nick is oud-advocaat. Hij voerde zijn praktijk met diep plezier in, voornamelijk, het contractenrecht. Daar waar mensenwensen en mensenverwachtingen worden samengebracht en tot succes leiden of botsen. Bij puur zakelijke verbindingen, maar ook bij families, familiebedrijven en elke andere vorm van gezamenlijkheid waar de uiteenlopende werkelijkheid van afspraken kan worden beleefd. Nick is aan Top Family Care verbonden voor het, al dan niet in teamverband, analyseren van complexe situaties en het opnieuw verbinden van de daarbij betrokken mensen. Onconventionele benaderingen zijn hem daarbij niet vreemd.
Lees meer over Nick
Marc Pennartz

Marc Pennartz

Partner & Coach

Marc is geboeid door de complexiteit die zich binnen families voltrekt. Als arts en met zijn jarenlange coachervaring werkt hij graag aan oplossingen als de interactie destructief is of zelfs de gezondheid benadeeld. Met zijn persoonlijke, integere en doelgerichte benadering maakt hij het probleem en de vraag helder en haalt hij, daar waar nodig, de angel eruit. De ware intenties komen boven; het onderlinge begrip, respect en vertrouwen wordt hersteld. De gezondheid wordt bevorderd. Vanuit een gezonde en realistische 'wij - als familie' worden oplossingen gerealiseerd die door zijn zorgvuldige nazorg een blijvend karakter hebben.
Lees meer over Marc
Zita Hietink

Zita Hietink

Psycholoog & Coach

Zita is psycholoog en coach gericht op beweging, autonomie en de spannende eerlijke gesprekken. Haar 30 jaar ervaring in het adviseren en coachen vanuit een contextueel kader maken dat zij gemakkelijk wisselt van rol als coach, psycholoog, sparringpartner en als intuïtief mens met levenservaring. Als het ingewikkeld wordt tussen familieleden dan ontrafelt Zita graag vanuit een systemische blik de onderliggende dynamiek om zo helderheid te creëren.

Lees meer over Zita
Jeanine Souren

Jeanine Souren

Psycholoog & Coach

Jeanine is psycholoog en als coach betrokken bij Top Family Care. Zij heeft haar master in psychologie als uitgangspunt genomen om zich verder te specialiseren als psychotherapeut, systeemtherapeut en seksuoloog.
Lees meer over Jeanine
Harry Vink

Harry Vink

Systeemtherapeut & Coach

Harry werkt al meer dan 20 jaar als coach. Door zijn opleiding tot (kinder- en jeugd) psychiater en systeemtherapeut heeft Harry sterk ontwikkelde diagnostische vaardigheden. Hierdoor is hij is staat om mensen snel in te schatten en feedback te geven op hun sterke en minder sterke punten. Met deze feedback kunnen zijn cliënten conclusies trekken over zichzelf en wat ze willen veranderen.
Lees meer over Harry
Tijn Vuijk

Tijn Vuijk

Psycholoog & Coach

Tijn begon haar carrière als meervoudig internationaal kampioen freeride skiën. Hier ontdekte zij dat werken met ademhalingstechnieken een vergelijkbare ervaring biedt als het beklimmen van bergen. Dit maakt haar vandaag de dag een verfrissende psycholoog en (adem)coach. Tijn kan jou of jouw familie helpen om de motivatie, transformatie en inspiratie weer terug te vinden.
Lees meer over Tijn
Mireille Boerma

Mireille Boerma

Coach

Mireille heeft meer dan 20 jaar ervaring als psychiater. Zij is een teamspeler, die graag met anderen samenwerkt en daarin zowel leidend als inspirerend kan zijn. Haar kracht zit in de combinatie van een warme, persoonlijke benadering, een open blik en een scherpe, recht-door-zee analyse. Zij is een intelligente gesprekspartner die meedenkt, niet in hokjes denkt en blijft zoeken naar oplossingen. De combinatie van haar ervaring en empathie maakt dat zij snel situaties doorziet en die helder en bondig communiceert, om vervolgens samen met de cliënt een realistische oplossing te zoeken. Daarbij kijkt zij in haar aanpak steeds naar de mens als onderdeel van hun systeem omdat in die interactie vaak de sleutel voor verandering ligt.
Lees meer over Mireille

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.