Ervaringen van onze coachees

Deze mensen gingen je voor en namen regie over verandering. Zij delen hun ervaringen en vertellen hoe hen dat verder bracht dan ze zelf voor mogelijk hielden.

Thomas Eijsvogel

Ik heb de coaching sessies met Albert als zeer prettig ervaren. Albert kan een sfeer creëren waar je je snel op je gemak voelt.

(meer…)

Lees verder

J.H.

Na mijn burnout eind 2022, had ik de behoefte om duurzaam en gezond waarde toe te voegen in mijn huidige rol als CCO. Ik heb op aanbeveling Albert Hietink gevraagd om mij te begeleiden in het succesvol terugkeren in mijn oude rol.

(meer…)

Lees verder

J.v.M.

Na een uitgebreid intake gesprek met Marc waar we doelstellingen en verwachtingen in elkaar hebben uitgesproken, heb ik de afgelopen maanden zijn coaching als zeer professioneel, prettig en leerzaam ervaren.

(meer…)

Lees verder

T. de V.

Tijdens de eerste sessie voelde ik gelijk een klik. Albert wist direct de juiste snaar te raken waardoor ik na de eerste sessie al een prachtig cadeau heb mogen ontvangen.

(meer…)

Lees verder

Z. D.

Mijn coaching traject met Albert heb ik als zeer waardevol ervaren! Vanaf het begin had ik het gevoel dat er een klik tussen ons was. 

(meer…)

Lees verder

Anoniem

Wij hebben een sterke en zeer typische familieband die doorspekt is met rolpatronen, codes, maar ook met veel humor. Niet altijd makkelijk te ontcijferen voor buitenstaanders en dus voorwaar geen makkelijke opgave voor facilitators Albert en Annemarie. 

(meer…)

Lees verder

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.