Familiebedrijven

Binnen de familie ontstaan. Vaak met bijpassend oogmerk of doel. De balans tussen de verschillen in ambities en emotie verdient bijzondere aandacht.

lees meer

Vermogende families

Gezamenlijk vermogen. Voor nu en in de toekomst. Bron van continuïteit, maar ook van zorg en divers belang.

lees meer

Familierelaties

Goede privé relaties zijn het fundament van ons menselijk bestaan en onze gezondheid. Top Family Care is er voor relaties in elke levensfase.

lees meer

Individuen

Zorg om een familielid dat tijdelijk in de persoonlijke sfeer tegenslag ervaart. Of ga jezelf door een moeilijke periode? Wij beschikken over een netwerk van coaches en therapeuten zonder wachtlijst.

lees meer

Ik heb tijdens mijn coaching inzichten verworven die mij de rest van mijn leven zullen dienen.

lees meer

Variërend van coaches, psychologen, organisatie adviseurs, mediators en juristen. Afhankelijk van de casus kunnen één of meer disciplines worden ingezet. Wij begrijpen zowel de interpersoonlijke als de zakelijke context en dynamieken binnen familiebedrijven en families met vermogen. Evenals de uitdagingen waar je als individu of in een relatie tegenaan kunt lopen.

meer over onze coaches

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.