Onderlinge relaties herstellen en bestendigen

Wij zijn buitengewoon nieuwsgierig naar mensen. We verdiepen ons in de persoonlijke, zakelijke en privécontext en halen daar de bestaande dilemma’s en paradoxen uit. Dit is de essentie van het coach- en begeleidingstraject. Wat we doen is het stellen van de juiste vragen. Onze vragen en interventies zijn altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Top Executive Care: 20 jaar ervaring

Top Executive Care, het zusterbedrijf van Top Family Care, is specialist in persoonlijke groei en ontwikkeling binnen bedrijven. Sinds onze oprichting, 20 jaar geleden, richten we ons op high performers: executives, leidende professionals en (management) teams. Met individuele coaching, teamontwikkeling en veranderprogramma’s.

Naar Top Executive Care

Top Family Care: opgericht in 2021

Ons werkterrein bleek veel groter omdat er ook veel vraag is naar coaching en begeleiding vanuit de familie context.

Familiebedrijven

Binnen de familie ontstaan. Vaak met bijpassend oogmerk of doel. De balans tussen de verschillen in ambities en emotie verdient bijzondere aandacht.

lees meer

Vermogende families

Gezamenlijk vermogen. Voor nu en in de toekomst. Bron van continuïteit, maar ook van zorg en divers belang.

lees meer

Familierelaties

Goede privé relaties zijn het fundament van ons menselijk bestaan en onze gezondheid. Top Family Care is er voor relaties in elke levensfase.

lees meer

Individuen

Zorg om een familielid dat tijdelijk in de persoonlijke sfeer tegenslag ervaart. Of ga jezelf door een moeilijke periode? Wij beschikken over een netwerk van coaches en therapeuten zonder wachtlijst.

lees meer

“We vonden de moed verdrietige dingen te delen waar we overheen hadden proberen te leven”

lees het hele verhaal

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Variërend van coaches, psychologen, organisatie adviseurs, mediators en juristen. Afhankelijk van de casus kunnen één of meer disciplines worden ingezet. Wij begrijpen zowel de interpersoonlijke als de zakelijke context en dynamieken binnen familiebedrijven en families met vermogen. Evenals de uitdagingen waar je als individu of in een relatie tegenaan kunt lopen.

meer over onze coaches