Familiebedrijven

Familiebedrijven hebben altijd een bijzonder karakter. De onderlinge band tussen de familieleden beheerst voor een deel de dynamiek binnen het bedrijf. Samenwerken met familieleden brengt weliswaar voldoening, maar leidt soms ook tot een gevoel van ‘opgesloten zitten’ bij  verschil van inzicht of ambities. 

Een (dreigend) zakelijk conflict binnen de familie kan bovendien worden beïnvloed door emoties. Emoties die soms véél eerder zijn ontstaan. De betrokken familieleden kunnen, in hun hoedanigheid van pater/mater familias, aandeelhouder, bestuurder of toezichthouder, last hebben van de complexiteit binnen de familie.

Dat zijn situaties waarin wij door zorgvuldige begeleiding conflicten voorkomen of oplossen. Zowel de zakelijke als interpersoonlijke context nemen we dan nadrukkelijk mee.

Ook zijn wij een klankbord voor een familielid die zijn of haar gedachten wil toetsen. Afhankelijk van de situatie zetten we de verschillende professionals van Top Family Care in. Alles in volledige vertrouwelijkheid.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Variërend van coaches, psychologen, organisatie adviseurs, mediators en juristen. Afhankelijk van de casus kunnen één of meer disciplines worden ingezet. Wij begrijpen zowel de interpersoonlijke als de zakelijke context en dynamieken binnen familiebedrijven en families met vermogen. Evenals de uitdagingen waar je als individu of in een relatie tegenaan kunt lopen.

meer over onze coaches