'Als je stopt met leven naar verwachtingen, schep je voorwaarden om ze te overtreffen'

Albert Hietink

Partner & Coach
Albert Hietink

Albert is een ervaren ondernemer en ceo. Hij gaf jarenlang leiding aan professionals in media, ICT en gezondheidszorg en kent de belevingswereld van onder andere advocaten, medisch specialisten en bankiers. Van 2011 tot en met 2017 was hij CEO van U-center, een private equity owned innovatieve ggz-kliniek. En sinds 2018 is Albert Managing Partner bij Top Executive Care.

Hij kan zijn rol aanpassen aan de persoon en zijn context. Trusted advisor, coach, gids, mentor, inhoudelijk klankbord. Albert heeft veel ervaring met het begeleiden van familiebedrijven en vermogende families met oog voor zowel de zakelijke als de persoonlijk dynamieken.

Albert heeft rollen gehad als bedenker, pionier en ontwikkelaar, waarin hij ontdekte dat het leiderschap er bij hem van nature in zit. Nu is hij gedreven om zich verder te verdiepen in de persoonlijke ontwikkeling van anderen.

Over Albert

Albert is binnen Top Family Care actief als coach, trusted advisor en procesbegeleider en koppelt zijn rijke levenservaring en sterke intuïtie aan de actuele kennis van methodieken.

Hij luistert met zijn ogen en zijn hart, maakt contact door associatie. Een onverwachte, rake vraag kan soms meer blootleggen dan een model. Bij het aanspreken van de potentie in een persoon blijkt dat regelmatig doorslaggevend voor succes. Albert is gedreven om het optimale uit een ander te halen. Hij is Professional Certified Coach bij de International Coach Federation (ICF).