Iedereen verlangt naar verbondenheid

Binnen families en relaties is er vaak een behoefte om beter met elkaar te verbinden of elkaar beter te begrijpen. Het is ons geloof dat ieder individu in staat is om zelf regie te nemen om hieraan te werken. Wij bieden inzicht, reflectie en persoonlijke aandacht om dat proces te starten en te begeleiden. Ervaring, veiligheid en vertrouwen zijn daarbij cruciaal en daar ligt onze rol.

Gewortelde boom met vele vertakkingen

De ‘onderstroom’ is het sleutelwoord in onze begeleiding rond emotionele en zakelijke verbindingen binnen families en relaties. De wortels van bomen zijn ook diep verbonden, ze vormen een complex onzichtbaar netwerk ondergronds. 

De onderstroom dient zich impliciet aan, in de vorm van emoties, gevoelens, gedrag en wil iets vertellen. Denk aan weerstand, onuitgesproken verwachtingen en hoogoplopende conflicten bijvoorbeeld. Deze boodschap ontcijferen brengt inzicht, helderheid en vooral ook opluchting. Want zodra er duidelijk is wat speelt, weet je ook wat je te doen staat. Top Family Care is gespecialiseerd in het begeleiden van dit soort processen.

“We vonden de moed verdrietige dingen te delen waar we overheen hadden proberen te leven”

lees het hele verhaal

Familiebedrijven

Binnen de familie ontstaan. Vaak met bijpassend oogmerk of doel. De balans tussen de verschillen in ambities en emotie verdient bijzondere aandacht.

lees meer

Vermogende families

Gezamenlijk vermogen. Voor nu en in de toekomst. Bron van continuïteit, maar ook van zorg en divers belang.

lees meer

Familierelaties

Goede privé relaties zijn het fundament van ons menselijk bestaan en onze gezondheid. Top Family Care is er voor relaties in elke levensfase.

lees meer

Individuen

Zorg om een familielid dat tijdelijk in de persoonlijke sfeer tegenslag ervaart. Of ga jezelf door een moeilijke periode? Wij beschikken over een netwerk van coaches en therapeuten zonder wachtlijst.

lees meer

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Variërend van coaches, psychologen, organisatie adviseurs, mediators en juristen. Afhankelijk van de casus kunnen één of meer disciplines worden ingezet. Wij begrijpen zowel de interpersoonlijke als de zakelijke context en dynamieken binnen familiebedrijven en families met vermogen. Evenals de uitdagingen waar je als individu of in een relatie tegenaan kunt lopen.

meer over onze coaches