Skip to main content
Ervaring J.v.M.

Ik heb weer ruimte kunnen creëren om de volgende nieuwe stappen te zetten

Na een uitgebreid intake gesprek met Marc waar we doelstellingen en verwachtingen in elkaar hebben uitgesproken, heb ik de afgelopen maanden zijn coaching als zeer professioneel, prettig en leerzaam ervaren.

Het heeft geholpen tot het nemen van beslissingen die mij verder helpen in werk en privéleven. Hij stelde me in staat mijn verhaal te vertellen, de bekende spiegel voorhouden, mij de overtuiging te geven de goede kant op te gaan, goede keuzes te maken en het vermogen om anders in situaties te staan en te reageren.

Door zijn manier van aanpak en het vertrouwen in elkaar kon ik lijntjes weer aan elkaar krijgen waardoor ik weer ruimte heb kunnen creëren om de volgende nieuwe stappen te zetten met vol vertrouwen en overtuiging.

De coaching van Marc heb ik als zeer positief ervaren en ik kan hem van harte aanbevelen. Een ieder heeft fases waar het vastloopt en Marc is een uitstekende coach om je hierin te begeleiden maar vooral je te stimuleren het vanuit jezelf op te lossen.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.