'Hoe verhoud jij je tot het onzichtbare contract binnen het familie geweten?'

Zita Hietink

Psycholoog & Coach
Zita Hietink

Zita is psycholoog en coach gericht op beweging, autonomie en de spannende eerlijke gesprekken.

Haar 30 jaar ervaring in het adviseren en coachen vanuit een contextueel kader maken dat zij gemakkelijk wisselt van rol als coach, psycholoog, sparringpartner en als intuïtief mens met levenservaring. Als het ingewikkeld wordt tussen familieleden dan ontrafelt Zita graag vanuit een systemische blik de onderliggende dynamiek om zo helderheid te creëren.

Door haar leven heeft zij haar moedige en autonome kant leren kennen waarbij de kracht van erkennen van kwetsbaarheid een verrijkend proces was. Dit weerspiegelt zij ook in haar werk waarbij zij de afwisseling tussen humor en ernst als een speelse en verlichtende tool beschouwt. Zij confronteert, verbindt en geeft vertrouwen.

Over Zita

Zita stuurt erop dat een mens vanuit eigen kracht en autonomie handelt, keuzes maakt en zijn/haar eigen leiderschap ervaart. Mensen voelen zich door haar ‘empowered’. Haar professionele ervaring zorgt ervoor dat ze goed zicht heeft op onderliggende overtuigingen die groei belemmeren. Cliënten vinden in haar een coach die de wereld van de ratio begrijpt en deze weet te verbinden met de verlangens van het hart.

Ze is een coach die actief luistert, rust creëert, de boot soms flink laat schommelen en de krachtige vragen zeker niet schuwt om weer verder te kunnen bewegen. Zita is op haar best als haar cliënten bereid zijn tot zelfreflectie en de wil hebben om echt naar zichzelf te kijken.