' Voelen is weten'

Tijn Vuijk

Psycholoog & Coach
Tijn Vuijk

Tijn Vuijk is therapeut en coach. Zij studeerde af als klinisch en cognitief neuropsycholoog, maar zij begon haar carrière als meervoudig internationaal kampioen freeride skiën. Van daaruit ontdekte zij hoe ademhalingstechnieken een vergelijkbare ervaring bieden als bergbeklimmen. De unieke combinatie van (adem-) coaching en psychologie ontwikkelde Tijn verder door zich te verdiepen in systemisch coachen, verbonden ademen en geweldloos communiceren.

Van kinds af aan leerde Tijn over de samenhang van lichaam en geest, vanuit de lichaamsgerichte therapiepraktijk van haar moeder. Tijn beschikt over een diverse reeks methoden, technieken, oefeningen en kennis. In combinatie met een sterk op intuïtie gerichte benadering richt zij zich er in iedere context op de essentie naar boven te halen.

Tijn werkt zowel één-op-één als met koppels en gezinnen. Zij geniet ervan om elk proces aan te passen aan de behoeften en doelen van elke individuele cliënt of familielid. Het begint met een eerlijke erkenning van de ervaringen en emoties van elke aanwezige deelnemer. Dan kan de aandacht gericht worden op het oplossen van blokkades tussen deelnemers, tussen lichaam en geest, en tussen de onderdelen van de individuele psyche. Met haar specialisatie in de psychologie van verbinding is het Tijns uiteindelijke doel om u en uw relaties te helpen bij het hervinden van transformatie, motivatie en inspiratie.

Over Tijn

Tijn haar moeder is lichaamsgerichte therapeut en hierdoor kreeg Tijn al vroeg veel mee over de samenhang van lichaam en geest. Sinds 2017 is zij werkzaam op het gebied van systemisch coachen en ademwerk en werkt ze met zowel volwassenen, kinderen als koppels. Haar intuïtie en gevoel spelen een grote rol bij dit werk.