''

Mireille Boerma

Coach
Mireille Boerma

Mireille is opgeleid tot arts aan de Universiteit van Amsterdam en als psychiater bij GGZ inGeest (voorheen PC Vogelenzang). Zij startte haar carrière als psychiater van een team voor de behandeling van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in een GGZ-instelling. In 2011 is zij haar eigen praktijk begonnen van waaruit zij met verschillende instellingen en zelfstandig gevestigde collega’s samenwerkt. Mede door persoonlijke ervaringen is zij zich de laatste jaren meer gaan richten op leefstijl en de helende kracht van de natuur en beweging.

Over Mireille

Mireille is een ‘mensch’. Zij maakt makkelijk contact en stelt mensen snel op hun gemak. Haar energie en enthousiasme in combinatie met haar warmte geven het vertrouwen dat er een oplossing is.

Volgens Mireille gaat het erom jezelf echt te leren kennen om vanuit die mogelijkheden en grenzen de juiste weg te vinden. De ervaringen die zij in haar eigen leven heeft opgedaan, waarover zij – waar zinvol – open is, helpen haar om hierin realistisch en oplossingsgericht te denken.